Vandrat i underbart snöfall!

Vandrat i underbart snöfall!


Stöd Rosa Bandet!

Med tanke på att det är oktober och Rosa bandet-månad så hoppas jag så många som möjligt vill vara med och samla in pengar till Cancerfonden, bara genom att blogga. Gå in på http://www.cancerforsakring.se/stod-rosa-bandet.php och skapa en skänk-länk så ger försäkringsbolaget Chartis 10 kr till Rosa Bandet. På det här sättet hjälper vi med blogg till gratis och det är viktigt att klicka på länken när man lagt upp den i sin blogg.
Ni skapar en länk med ert namn och lägger upp i er blogg och klickar sen på er egna länk så syns sedan ert namn på sidan och beloppet ökar med 10:-.

DO IT!
Längst upp i höger hörn ser ni min Logga! <3

Julsmaker är nog dem bästa ändå! :-D

bild0065 (MMS)

Julsmaker är nog dem bästa ändå! :-D Den smakade lite pepperkaka vilket var helt lagom! Jag rekommenderar, frödinges Kladd Pepparkaka! =) !


Höst sysslor!

Här kommer lite tips och ideèr på vad du kan hitta på under hösten och vintern som krypande!
Vi känner nog oss alla lite hängiga och deppiga av att tiden i badenbaden stolen och ett kallt glas rose`är över för ett tag! För att inte tala om kylan som kom som en käftsmäll!

  1. Bjud hem dina vänner på vin,öl, choklad, ost ja vad du vill provningar. Gör det enkelt för dig och be dem ta med sig något. Alla tycker det är skönt att komma hemifrån någon gång.
  2. Hitta något kul projekt i huset/lägenheten. Gör om någon möbel, byt gardiner. Måla/ tapetsera en ny fondvägg. Enkelt och billigt men gör så mycket. Ombyte förnöjer det är sant! )
  3. TÄND LJUS!
  4. Ta med dig din kärlek/bästa vän på bio eller gå ut och ät, billighetsvarianten som kan göras oftare är att hyra film och laga maten hemma , lyxa till det, det är vi värda!
  5. Gå ut i naturen och bara va, fnns det någon som mår dåligt av det?!
  6. Ge kärlek = Få Kärlek


Hallonvin Och Killers!

Det är vad jag Och Min Marie skall avnjuta när min egentid ikväll börjar.
Hallonvinet greppade jag tag på när vi stängt idag, alltid kul att prova något nytt.
Och filmen Killers , damn vad jag längtat sedan jag såg trailern på den Achton Är ju inte rätt så lite snygg i den, oj oj oj skall förbreda med dräggel lappar åt oss ikväll   :)



Ger självklart mitt utlåtande efter jag sett den!

En annan nyhet jag skall prova idag är den här jag tror den kommer sitta som handen i handsken i min mun ;)


Jag tänkte jag skall lägga upp lite film recensioner gjorda av mig i dagarna framöver är en riktig filmälskare så jag tänkte jag skulle hissa och dissa och ge er lite höstmys inspiration!
Just nu har jag så mycket jag vill skriva om på lager så jag blir nog tvungen att skriva ner på ett papper och bocka av allt eftersom det är färdig skrivet! Kul kul.
Detta blir det enda för stunden har ett hushåll att se över!

Höst Kram!

Mardrömmar!

Inatt, om min 25 års fest!
Vilken hat kärlek jag har till att anordna party!>

More to come later... see you then!

Nu är det later, jag ska bege mig mot byns kondis------ Berras!
Ladda batterierna inför jobb.
Stressa stressa, Hur kunde min vecka blir såhär?

Ser fram emot en (troligtvis) roadtrip med min Pappa till Tyskland , vi ska hämta hem kuldryck till min 25 års fest!
Nej Berras ropar min röst och Mii behöver mitt sällskap!

Puss <3

En lånad text!

Ifrån Celia:


Lite svar och Kommentarer!


Celia, Ja Det måste vi Du Och jag Och Alla, gör det,  man mår så bra! :) Det är svårt att göra det varje dag men en dag är bättre än inga alls! :) Lycka till!

Closer, Härligt att veta att någon mer gillar min gilla lista, ditt namn påminner mig förövrigt om en alldeles underbar låt och dess minnen! :)

Lucke, Jag tänker fortsätta avnjuta mitt kaffe och min glass och invänta att lilleman skall somna så jag får lite egentid kl börjar rinna iväg men en liten stund framför tvn sen vore nice, cougartown skall man kanske premiär se?! ;)


Erik, Tusen  tack för det, som jag skrev jag är verkligen ingen data expert så det var inte riktigt helt  enkelt för mig men jag är nöjd så här. Lite behöver fixas men det får va! :)



Ingen passande rubrik!

Jag tänker först och främst börja med att upprepa orden : Må du vara nöjd med dig själv precis som du är. Låt den här vetskapen sjunka in i hela din kropp och tillåta den att fritt få sjunga, dansa, och jubla.

Det är superviktiga ord och vi ALLA Behöver dem! Det kvittar vilka vi är, hur vi lever, vart vi bor.
Men ibland kan man vara nöjd över vem man är men man låter inte hela sig dansa genom livet och det behöver iaf jag se till!

Avnjuter just nu Kaffe och Pistageglass, timon och Pumba på varderasida om tangent bordet och Nemo glassar framför tvn och sitt Lazy Town.

Timon Och Pumba <3


Ikväll har jag också fortsatt på min makeover med byrån, nu återstår bara en grundning och sen är det sista färglagret och sen lite uppiffning. Skall lägga upp före och efterbilder när jag är klar. Den här gången hade jag fixat lacknafta iaf så slapp gå till jobbet med färgstänk här och där som inte var passande! :)

Jag delar med mig av en favorit bild av min mamma och mig idag också jag älskar den....


Är den inte härligt spontan?

Vardag: Det som återstår av veckan skall spenderas på jobbet och skolan, vem f-n kom på arbetstider och dagistider mm när dygnet bara har 24 timmar? Ja menar det är väl ändå alla jäkligt medvetna om, eller?! Jag hatar verkligen oröra det får mig att inte vilja komma hem men som ung småbarnsmamma ( om det nu har med saken att göra tror jag inte men iaf) ser jag iaf saken såhär och håller fast vid citat som : Att städa medans barnen är små är som att skotta snö medans det fortfarande snöar, dammtussarna under sängen är änglarnas tofflor. :) Jag måste påminna mig jämt just för att i HATEITSOBAD! En kaffe med en god vän eller att pussas med Nemo gör jag så många tusen gånger hellre. Det GÅR inte hinna med allt jämt man får prioritera jag prioriterar det som gör mig gladast just för stunden för idag lever jag vem vet om jag gör det imorrn! Ett tillägg: Sen jag fick Nemo för 2 År 3 Mån 2 dagar sedan är hans Lycka prio  1 always and forever <3
Hur kan man säga Nej åt den här guldklimpen?


Idag blev det lite allt och inget, men jag känner mig tom!

Varma Kramar


Kärleken!

"Låt det finnas frid inom dig. Låt dig känna att du är precis där det
är meningen att du ska vara
. Låt dig inte glömma de tillitsfulla,
gränslösa möjligheter du och alla andra föddes med. Må du använda de gåvor du mottagit och förmedla den kärlek som har givits dig. Må du vara nöjd med dig själv precis som du är. Låt den här vetskapen sjunka in i hela din kropp och tillåta den att fritt få sjunga, dansa, och jubla. Den finns för envar och alla. "



Kärleken till allt ligger  bara i dina egna händer!

Puss & Kram

Känslor Just Nu!

  • Pistage Glass
  • Kol
  • Johnossi
  • Te
  • Vänner
  • Familj
  • Vin
  • Morgan och Cola
  • Roadtrips
  • 25 Års fester
  • Hus Och Hem
  • Timon o Pumba
  • Kaffe



Ge mig allt genuint, resten kan kvitta big time!


Tänkvärda saker för dagen!


Snickerskaka

bild0058 (MMS)

Snickerskaka


Pang bom brak klirr!

Så lät det just här hemma mitt lilla barn blev hulken i nästan två timmar. ..
Skor , lampor, filmer ja allt flög och fortfarande vet jag inte vad som riktigt hände, jag vet inte varför han var argare än  argast på mig, jag som just köpt acrylfärger och massor med tavlor som vi suttit och målat på och haft jätte kul tillsammans. Allt vände på en 5 öring och nu (ca 120 min senare)  lika snabbt tillbaka igen.
Jag går runt här hemma som ett levande frågetecken och känner mig lite.. hm jag finner inte rätt ord men lite ledsen och har lite dåligt samvete, fast jag igentligen vet att det är normalt med raseriutbrott i denna åldern .. hm jag vet inte det var tufft som vanligt! Ska väl kanske vara glad att han inte är en halvmeter längre än mig har moppe mustach och en röst i målbrottet!

Recept på Pizza ala Tintin:

Grön och röd pesto i små klickar
Salami
Getost
Honung
Mozarella

SMASKENS om jag får säga det själv.... :)
Efter måltiden hoppade jag i och bubblade, nu avslutar jag med att leta efter äldre modell byrå knoppar och lite bokstäver. Nu ska jag äntligen ta tag i att göra min  make over på min byrå. Har fått hem min antikvita färg, thank you johans måleri!

Kaffe+ Soffa+ Katter+ Film = Like a Gloooove!


Pizza ala tintin:)

bild0055 (MMS)

Pizza ala tintin:)


Nemos konst!

bild0054 (MMS)

Nemos konst!


Är jag 310 år försent född?




Är jag det eller är det bara en önskan?
Tänk av få se ut såhär varje dag och trippa runt under ett virkat underbart paraply, visst kommer det med en mängder negativa bitar men ändå?! :)
Vackra det är dem iaf!

30-tals klänning att drömma sig bort med! <3


Hösten är vacker!




Hösten är vacker men kall, det är väl ganska  mysigt att klä på sig massa gosiga kläder och bege sig ut. Solen tittar ju fortfarande fram titt som tätt....
Höstmys behöver vi massor av nu!

Puss & Kram

En solig dag 10-10-10

Jag har precis gjort mig och Nemo en Totalt djurisk Korvstroganoff, nemo hann somna i matlagningen så här avnjuter jag den i min ensamhet. . . .
Sammanfattning av helgen = Ett helt klart högt betyg. Den har både varit mysig, fylld med party och alkohol, konditionsträning i form av cykel med En tyngd kallad Nemo på ( jag trodde jag skulle dö!!!!) , god mat och fyllemat. Ja igentligen har jag fått delar av det mesta i helgen, och blandad kompott gillar vi! :)


Något som dock förstörde min helg en aning var på väg hem ifrån bion i fredas när vi passerade skillingaryd och dess utsläppta minkar. Seriöst U M F Idiots! Det är väl för fan inte det rätta sättet att få stopp på  pälshandeln! Och ni kallar er djurättsaktivister fy helvete vilket skämt! Hur sover ni på nätterna? Jag tycker inte heller det är ok med pälsindustrin och ser den gärna avslutad, men att släppa ut 17000 minkar i ett tätbebyggt område med både hundar och katter och andra husdjur runt omkring är ju bara ett rent vansinne! Att bo i en bur är tyvärr det enda dem vet finns. Dem vet inte vad som finns utanför och saknar därför inget, detta går att gå in på hur långt som helst och jag tänker inte göra det idag, men att låta dem STRESSA ihjäl sig och irra runt på vägarna och se sina kamrater bli mosade en efter en är det OK? Dem kommer svälta ihjäl allihopa, ja dem som inte blir mosade av bilar, eller pinas ihjäl för att dem bara blivit halv påkörda.
Under ett par kilometer fick vi sicksacka på vägen som någon jäkla slalomåkare , jag ville bara stanna och plocka upp var och en av dem stackars minkarna ( men det kryllade ju)  som bara led man såg det i deras ögon dem bara skrek att dem ville hem till mat och trygghet! 
Att sätta er "djurrättsaktivister" i en helt ny värld där ni inte har en aning om hur man överlever, det vore samma sak och jag hoppas ni en dag hamnar där! Hur får ni stopp på delfin misshandeln i japan? Åker ni ner och harpunerar dem ennu mer för att protestera? Hur får ni stopp på trofe`handeln av apor? Åker ni runt på marknader med egna Stånd  av djur trofèr bara för att protesera! Är inte eran poäng lite att djur INTE ska lida?! Då känner ju jag lite spontant såhär nu Igen , fick ni djur att lida mindre nu?


Besök på 3d bio!

bild0048 (MMS)

Besök på 3d bio!


Komponerad av nemo, mitt allt!

bild0046 (MMS)

Komponerad av nemo, mitt allt!


Klockan är snart 4 och jag avslutar med de...

bild0039 (MMS)

Klockan är snart 4 och jag avslutar med detta! Vilken dag :-P


Morgan och cola går alltid hem!

bild0037 (MMS)

Morgan och cola går alltid hem!


Rosor får man! :-D

bild0036 (MMS)

Rosor får man! :-D


Nu är jag med i mobil bloggvärlden också!

Nu är jag med i mobil bloggvärlden också!


Nur är det min dag!

Har massa att stå i, klasskamraterna ska få i sig något smarrigt, skolan skall besöka, jobbet skall skötas osv.
Jag inför här och nu en ny regel, att den som fyller år inte ska behöva lyfta ett finger på hela dagen, inte komponera några tårtor, baka kakor natte tid med mer med mer. Man är ju helt slut och dagen har inte enns börjat.

Lyssnar mina nya brända skiva, helt fantastisk om du frågar mig! :)
Här kommer låtlistan :

Johnossi - Worried Ground,Dead End, Houses, Mavericks, Whats the point, sickness, roscoe.
Paramore- Crushcruschcrusch, Decode,emergency
Volbeat- Still counting, mabellene, fallen
Rihanna- Only girl
David gray -Fugitive
Niki & dove - DJ ease my mind


Gör din dag till et bästa, det ska jag!


Puss & Kram

Im Back on track, och här ska jag stanna!

Sen 15 dec 2009 har det ju som ni förstår hänt en HEL del, allt mellan himmel och jord.
I skrivande stund känner jag mig nöjd, glad och förväntansfull av framtiden....
Kan det vara för att det är min alldeles egna dag imorgon? Hm, mjo mycket kan nog ligga i det :) Det är Ju MIN dag och jag får Kräva vad jag vill, haha! Vem gillar inte det en dag om året? Att få som man vill varje dag är ju ingen sport precis...
Jag, Me, Moi datasnillet NO :1, har försökt mig på att omdesigna Tha blogg och jag tycker att jag är på god väg. One sunny day så är den klar!
Imorgon ska jag äta tårta, dricka champagne, träffa vänner och familj kan inte bli sådär mycket bättre. Jag vet inte om jag hade bytt den mot en hemmakväll med en påse chips och en feelgood film som tex What women want... RÄTTELSE jag hade inte bytt morgondagen mot någon som helst filmkväll, kanske en av twilight filmerna i 3D så man fick Robert Pattinson vääldigt nära, det kanske hade vart något (fäller in tungan av min synvilla) men ICKE, det är ju faktiskt så att man väljer alkohol och vänner före Killar, isnt that true mina damer? Hur gör man om vännen är en kille då? Hur blir dem oskrivna reglerna då? Bra fråga men vän eller inte det handlar nog om kön i vilket fall...
Anyway, Min Vänner med stora V. Jag älskar er, ni gör mina dagar om året var och en för sig i olika mängd men ni behöver finnas för att jag skall vara jag.  Men snälla lämna mig inte om jag inte förtjänar det. Ni är valda med omsorg och jag ger er mitt allt!

Jag tror att detta får bli en tyvärr ganska tråkig och kort start, men det blev iaf en start, en kväll som denna några Minuter Innan min alldeles egna dag!


RSS 2.0