I helgen!

Denna helgen skall jag vara en dååålig mamma, jag ska ha sex party och lusse fest i ett. Äntligen kommer mina homies inte alla av dem as usual men, bättre några än inga! Är det inte konstigt att en och samma väg kan vara mer svårkörd från andra hållet? Hm kan inte lista ut hur det kan vara så men säkerligen ett av naturens under.
Ledsen att jag inte uppdaterat men har haft fullt upp..
Idol finalen var kul, det bästa var hur jag skämdes för Eriks tjej, ( hon har till och med fått en egen grupp på facebook nu vid namn : Vi som trodde att det var Erik Grönwalls flickvän som vann idol)
haha lite roligt tycker jag. Självklart skulle hon ge sin pojkvän en rejääl vinnar kyss men thats it. Stå där och dela all Eriks ära det var hans kväll, hans vinst, han skulle få ha sitt egna Moment, tycker jag! Men att alla tre löpsedlarna skrev om det dagen efter det kallar jag nyhets torka!


Eftersökes..

Person med gitarr och not kunskaper, för att skapa och vara kreativa i musikens namn! <3

Energilös!

Om man får för mkt på sina axlar, blir man inte då energi lös för att man inte vet hur man ska reda ut det?
Jag känner mig tom, tom tom TOM!
Städningen ligger efter och  massor och läxorna. Jag håller fast vid att smutsen inte rymmer. Men går det för långt vill man inte enns komma hem för att det är så rörigt! Nu har jag ryckt mig i örat och skall fixa till det. Hur orkar ni som har ett tipp topp hem 24-7 ? Det funkade när man var singel hade en tvåa och var barnfri. Men nu shit jag hinner ju inte enns kissa utan att känna stress! Inte konstigt medelåldern sänkts. Nästan så man kommer känna sig stressad och försenad till himmlen om "insomningen" dröjer.
Denna veckan har jag Låtit bli att köpa 1Kg kött och ett paket smörgås skinka. Jag är nöjd. 1 kg i veckan i ett helt år är 52 Kg! Det roligaste av allt är att jag igår gjorde Qorn gryta med ris. (Konsistensen och smaken liknar mycket kyckling)
Jag lagade maten i smyg och kastade alla förpackningar. När maten var klar undrade Rainer vad det var, jag svarade hm ja en gryta jag slängde ihop! =)* hihi skrattade för mig själv*
Efter han ätit upp frågade jag om det var gott. Han svarade Ja, köttet var jättegott! Då kunde jag inte hålla mig och fall i asgarv rent ut sagt! Vegetariskt mat smakade ju skit och det skulle aldrig falla han in att äta det. Så har han just ätit det och tyckt om det, snacka om att han blev förvånad och snopen. Kanske förnärmad att han blivit i lurad det, men man måste behandla männen som barn i bland  och leda dem på sido vägar. Gå runt problemen.
Lite som när jag var liten och ville så hemskt gärna ha en Mus. Men fick det absolut inte. Mammas födelsedag närmade sig så jag köpte Henne en Mus i födelsedags present. Hon ville ju såklart inte ha den så hon gav den till mig, för hon hade ju inte mage att göra sig av med den, lika stor djurvän hon som jag. Så där satt jag med min Mus nöjd och belåten. Min plan hade gått i mål! =) fast jag vet igentligen inte vad min plan var, kanske mer att hon skulle ha Musen som sin men att jag när jag ville fick gosa med den.  Och veta att det fanns en Mus hemma. Kvitta vems den var. Musen dog och in kom 2 råttor. Så kelsjuka djur. Mysigt. Nu önskar jag mig en Iller. Men att Iller säkra ett hem det gör man inte på en dag!

Basen pumpar Winnerbäck - jag får liksom ingen ordning
Ne jag får fasiken inte det, ligger det bara i mina kvinnliga gener att om jag börjar städa lite här och där så hittar jag något kul jag inte sett på länge och så sätter jag mig med det en stund. Sen sätter jag igång igen, då hittar jag lite snyggt papper jag skulle vilja scrappa lite med så då sätter jag mig med det. Så på en hel eftermiddag har jag bara hunnit plocka lite här och där och det ser fortfarande stökigt ut. Phu jag vet inte hur jag blir av med detta beteende.  Som nu mitt i all sko rensning hade jag lust att blogga lite. Inte för att jag hittade datan bland skorna =) men för att göra något annat en stund. Jag gör det nog för att rymma från smutsen. Städa är faktiskt inget kul. Kommer ju bli ett bombnedslag i etermiddag igen så fort Galningen Nemo kommer hem.

Samma visa varje dag, Lämna nemo skola, hämta nemo, handla, laga mat, leka, tv, städa, mys. Sova.
Om någon sa till mig att jag igentligen är en robot skulle jag inte misstro.
Fyyyy vad tråkigt att alla dagar är likadana. Man hamnar i en "Svensson sykos"

Ne upp och hoppa liten loppa! Sätt fart, denna dagen skall inte få mig på tråkigt humör!


Musik!


Tänk vad musik kan betyda mycket,det betyder mycket för mig. Det finns musik för allt, när man är arg och ledsen, glad och lycklig. Städ musik och bil musik. Jag längtar efter att få sjunga. Jag vill sjunga som Laleh.
Laleh sjunger känslor.
Få ut känslor genom sång är underbart och jag vill göra det. Stå på ett berg och bara sjunga ut vad jag känner.
En gång kunde jag sjunga inför publik jag kan inte det längre, det tar stopp jag får inte fram mina toner. Är väl en vane sak antar jag.

Jag är energi lös, så tung.



Som om...

Ni som vart inne är guds bästa barn?
Skulle inte tro det.. latmaskar!

Ett svar!

Det fick jag angående cafeteria införskaffning på gkc.
Jag tog saken i egna händer och pratade om detta med Rektorn på skolan.
Det har funnits en, men var tvungen att läggas ned pga att den gick med stoora minus varje år.
Nu har platsen blivit personal mat rum. På denna tiden gick det bara 1/4 elever på skolan mot vad det gör idag. Därför har jag nu som uppgift att undersöka alla möjligheter för att själv starta upp en cafeteria på skolan. Vilket projekt men tänk om jag ror i land? Nu skall jag ta reda på intresse för saken och sen hitta de rätta personerna för att diskutera min möjliheter och vad som krävs. Regler för att få ha en servering är inte få. Men alla förslag var mycket välkommna så jag skall sätta igång!

Idag har jag tagit på mig mössan för att stänga av allt det jobbiga som finns runt om oss alla, det måste man göra ibland. Rom byggdes inte på en dag, så en liten förändring varje dag blir tillslut en stor förändring. Men idag har jag paus. Men jag kan ändå inte sluta tänka på allt som jag vill göra innan jag dör, jag vill så gärna till borneo och hjälpa till med aporna, och tyvärr behövs det ett hem för hemlösa och misshandlade djur. Jag pratar mycket om djur, jag vet. Men jag tycker nästan dem är viktigast. Dem lider pga av oss människor. Dem har inga val. Men det  har vi. 9 miljoner barn dör varje år i svält jag vet, men hur många organisationer finns det inte som skänker miljontals kronor till att ge dessa barn ett bättre liv? MÅNGA, Och tack för det. Men djuren då? Jag tror det är mitt kall, hur jag känslomässigt skulle klara av ett sådant jobb utan att hamna i finkan för atombomb sprängning över flera platser vet jag inte men det måste gå! Hur mycket skulle jag kunna hjälpa djuren om jag satt i finkan, hmm inte mycket.
Och du gör en god gärning köp inte julskinkan om du inte vet var den kommer ifrån!

En fråga....

Varför har Gkc inte ett cafe`?

Jag har aldrig besökt en skola utan ett cafe`, därför frågar jag mig hur en såpass nybyggd skola som Gkc inte har ett cafe`. (Att dem " glömde" en skolmatsal är en helt annan femma) Det var ju dagens höjdpunkt att sätta sig och ta en kaffe och en fralla med skolkamraterna på morgonen, på eftermiddagen och efter skolan. Som morgontrött tonåring som jag antar inte orkar göra frukost skulle det väl vara ganska bra att kunna få äta sin frukost lite senare. Det pratas ju ändå så mycket om hur viktig start på dagen det är med frukost. Och har det inte bevisats att elever som ätit frukost presterar bättre med frukost i magen än dem utan mat i magen?!
Införskaffa!


Jag skäms över att vara människa!

Denna utställning av bilder är tagna på ett SVENSKT slakteri i Bråvalla!
Det är just så här det går till innan biffen är på din tallrik.
Titta på bilderna och gör ditt val! Blunda inte för verkligheten det är du skyldig djuren som givit dig mat på tallriken!
Orkar du inte enns ta en ditt på bilderna på grund av känslomässiga skäl?
Själv tok lipade jag och kommer välja tillstörsta del vegetariskt framöver, jag har fått nog jag tänker inte bidra med mina pengar till detta fruktanvärda arbete som pågår dagligen!



http://www.animalrights.se/wallsofglass/index.html

RSS 2.0